@rragone IT adviseert

Domeinregistratie

Identificatie op het internet vindt plaats door gebruik te maken van domeinnamen. Kortweg een domein. Om gevonden te worden is het dus belangrijk de juiste domeinnaam te kiezen. Wij adviseren bij de registratie van een domeinnaam of regelen dit voor u.

Webhosting

Voor het publiceren van uw website wordt gebruik gemaakt van webhosting. Op gemeenschappelijke webservers wordt ruimte aangeboden voor het opslaan en op internet beschikbaar stellen van uw website. Hierbij hoort eveneens beschikbaarheid, backup maar ook het up-to-date houden van de server software.

Webdesign

Primair is webdesign het vormgeven van een website op het internet. @rragone IT richt zich echter niet alleen op de vormgeving. Wij verstaan onder webdesign ook de techniek die benodigd is om de gewenste functionaliteit te laten zien. Daarbij is het belangrijk dat de website gevonden wordt. Hiervoor wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (Search Engine optimization)

Logo’s en Visitekaartjes

Ook voor het ontwerpen van logo’s en visitekaartjes kunt u bij ons terecht.
Op basis van uw ideeën en wensen vervaardigen wij een aantal concepten die in meerdere revisies bijgesteld kunnen worden om te komen tot een bevredigend eindresultaat. Vraag naar de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijzen.

Onderhoud websites

Een website die niet beheert en onderhouden wordt verliest aan actualiteit, functioneert niet meer zoals bedoeld of wordt niet meer gevonden. Regelmatig vernieuwen van inhoud zorgt ervoor dat de site bij de tijd blijft. Omdat de tijd vaak ontbreekt wordt hier onvoldoende aandacht aan besteedt. Hiervoor hebben wij zeer aantrekkelijke onderhoudspakketten ontwikkeld. Vraag naar onze mogelijkheden en prijzen.

Computer apparatuur

Indien gewenst kunnen wij ook computer apparatuur leveren. In dat geval ‘schuiven’ wij geen dozen maar leveren werkende apparatuur op! Op de site van onze partner kunt u zich oriënteren op de diverse mogelijkheden. Van ons kunt u een advies op maat verwachten. Maatwerk waar wij de tijd voor nemen.

Technisch beheer

Information Technology Infrastructure Library, ITIL, is een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Itil versie 3 richt zich in 5 fasen op de complete levenscyclus van service vanuit een klantgerichte benadering.

Functioneel beheer

BiSL is sinds 2005 de standaard in het publieke domein en richt zich op de gebruikersorganisatie. Ervoor zorgen dat de informatievoorziening (IV) werkt en je behoeften in het bedrijfsproces vertalen naar oplossingen. Het BiSL raamwerk omvat 23 taken op richtinggevend, sturend en uitvoerend niveau en deze geven invulling aan functioneel beheer en informatiemanagement binnen een organisatie.

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging is het geheel van preventieve, detectieve, repressieve en correctieve maatregelen alsmede procedures en processen die de beschikbaarheid, exclusiviteit en integriteit van alle vormen van informatie binnen een organisatie garanderen, met als doel de continuïteit van de informatie en de informatievoorziening te waarborgen en de eventuele gevolgen van beveiligingsincidenten tot een acceptabel, vooraf bepaald niveau te beperken. Advies op het gebied van beveiliging is vanaf 1 mei 2016 ondergebracht bij Beveiligingsadvies BA@S.