Een initiatief van Eric van Arragon.

Eric heeft inmiddels ruim 29 jaar ervaring op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie. Met name gericht op kantoor automatisering, projecten en ondersteuning van gebruikers. Speerpunten hierbij zijn kwaliteit, continuïteit, resultaat en vernieuwing. @rragone IT is gespecialiseerd in het opzetten van technisch beheer (ITIL) en functioneel beheer (BISL). Sinds 2002 is Eric zich gaan focussen op informatiebeveiliging (ISF, ISMA, CISM, CISA, CRISC, ISO 27001/2). Ondersteuning bij het traject om te komen tot ISO/IEC 27001:2013 certificering is een mogelijkheid. Deze activiteit is ondergebracht bij Beveiligingsadvies BA@S.

Uitgangspunt bij alle onderwerpen is dat informatie technologie dienstverlenend is aan uw bedrijfsresultaat. Het is onderdeel van de kwaliteitszorg van uw bedrijf. U en uw medewerkers staan centraal en zijn gediend bij een juiste werking van de automatisering.

De focus van @rragone IT ligt sinds maart 2010 vooral op No Nonsense Webdesign! Of u de website nu zelf wilt bouwen of dat wilt laten doen, @rragone IT kan hierbij helpen. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. Belangrijkste uitgangspunt is dat de site moet prikkelen en laten zien wie u bent. Dat is onze uitdaging!

Het ontwerpen van uw logo en huisstijl behoort eveneens tot de mogelijkheden. Op basis van uw ideeën en wensen vervaardigen wij een aantal concepten die in meerdere revisies bijgesteld kunnen worden om te komen tot een bevredigend eindresultaat. Vraag naar de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijzen.